Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka pod warzywnym kocykiem

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
ogórki kiszone 2 szt
pomidory 2 szt
sól
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat
karkówka 6 wieprzowa bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka pod warzywnym kocykiem

Kotlety lekko rozbić, oprószyć z obu stron przyprawami, obsmażyć na oleju. Karkówkę ułożyć na blasze. Na każdym kawałku mięsa układać po plasterku cebuli, plasterki ogórka oraz pomidora. Całość posypać odrobiną ziół prowansalskich. Piec ok. 50 min w temp. 180st. Równie pyszne są z grilla!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 06.08.2013 07:51
wygląda bardzo apetycznie
Ewelina38 30.05.2013 16:15
wyśmienicie wygląda :P)
IKrakowianka 16.03.2013 23:22
super jest taka karkówka
iziona 13.08.2012 21:48
Lubię takie kocyki na mięsku :)
Rafał10 14.06.2012 09:04
mniam mniam:)
motylwe 13.06.2012 21:59
smakowite
barbarella 13.06.2012 21:50
Musi byc pyszne:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak