Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa kalarepowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żeberko 0,5 kg
kalarepa 2 szt
marchewki 2 szt
seler liście 5 szt
por (biała część) 1/2 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
liście kalarepy 5 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa kalarepowa

Wykonanie;
Żeberko ugotować, obrać , pokroić i włożyć z powrotem do wywaru dodać liście laurowe , następnie pokroić wszystkie warzywa w kostkę i gotować razem z wywarem doprawić do smaku
Smacznego;
.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 05.09.2012 15:54
z kalarepki jeszcze nie jadłam zupy
ziutula
ziutula 01.07.2012 11:10
smaczna, lekka zupka
ronald88 14.06.2012 00:33
super
gosia47-47 13.06.2012 14:58
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak