Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z parówek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 1/2 kg
makaron świderki 1/2 paczka
pomidory krojone z puszki 1 szt
por (biała część) 1 szt
natka pietruszki 2 łyżka
szczypiorek usiekany 2 łyżka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
przyprawa do potraw Kucharek 1 łyżeczka
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z parówek

Makaron ugotować al dente . Por posiekać i zeszklić na tłuszczu z przyprawą do dań, dodać odciśnięte i rozgniecione widelcem pomidory. Parówki pokroić w plasterki wrzucić do sosu i dusić na małym ogniu około15 minut. Dodać makaron, przyprawy i zieleninę, dobrze wymieszać. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 08.10.2012 10:07
pomysłowe danie
Betka 29.06.2012 01:11
na pewno dobry;)
Wafelek2601 23.06.2012 11:19
pycha
RenataZ-et 19.06.2012 20:50
fajny pomysł
Gosia20 18.06.2012 14:41
dobry pomysł na gulasz :)
bgs1984 16.06.2012 17:39
mniam
marzenciak1985 16.06.2012 17:23
mniam
babcia
babcia 15.06.2012 16:37
robiłam jest świetny w smaku
Margo1 14.06.2012 15:57
pyszny jest
romanrafal
romanrafal 13.06.2012 16:59
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak