Składniki:
fasola Jaś | 250 g |
kiełbasa podwawelska | 2 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
majeranek | |
cebula | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz | |
sól | |
woda | |
olej do smażenia |
fasola Jaś | 250 g |
kiełbasa podwawelska | 2 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
majeranek | |
cebula | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz | |
sól | |
woda | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: