Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DROŻDZÓWA FRANCUSKA Z SEREM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
ser 25 kg
cukier 4 łyzki
budyń 2 łyżki
cukier wanilliowy
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: DROŻDZÓWA FRANCUSKA Z SEREM

Ser, cukier, budyń, cukier waniliowy, jajko mieszamy razem. Z ciasta wycinamy prostokąty na nie nakładamy ser i przykrywamy następnym prostokątem. Z góry można zrobić parę wgłębień nożem. Pieczemy na złoty kolor około 10 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 21.06.2012 13:17
fajna
agunesu 12.06.2012 23:03
bardzo dobre
elka4621 12.06.2012 22:02
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak