Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

buraczki z mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone z zalewy 20 dkg.
cebula
pieczeń wołowa 20 dkg.
rzodkiewka 1 pęczek
Szczypiorek cienki 1 pęczek
oliwa 4 łyżki
sok z cytryny 1 łyżeczka
sos worcester 1 łyżeczka
tabasco
chili Prymat szczypta
sól szczypta
ogórek kwaszony 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: buraczki z mięsem

buraki osączyć i pokroić w kostkę cebulę w piórka,ogórki i rzodkiewki w plasterki,mięso w kostkę szczypiorek posiekać,oliwę wymieszać z sosem worcester,tabasco,chili,solą i sokiem z cytryny,warzywa i mięso wymieszać polać przygotowanym sosem odstawić na pól godziny tuż przed podaniem posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 08.09.2013 08:31
bardzo fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak