Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

partadela z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Martadela 8 plastrów
pieczarki 70 dag
koperek do posypania
olej do smażenia
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: partadela z pieczarkami

Kroki postępowania

1
Pieczarki ovieramy, kroimy w kostkę i podduszamy na rozgrzanym oleju wraz z obraną i pokrojoną w kosteczkę cebulę, podduszamy i doprawiamy do smaku. Martadele kroimy w plasterki grubsze
Krok 1 - partadela  z pieczarkami foto
2
Smażymy na rozgrzanym oleju aby uformowały nam się uwypuklenia duże
Krok 2 - partadela  z pieczarkami foto
3
POdsmażamy je mocniej, tzn ja tak wole, wypełniamy pieczarkami z cebulką i posypujemy koperkiem.
Krok 3 - partadela  z pieczarkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

28.01.2014 18:46
mortadela a nie martadela!
kasiek 19.08.2012 21:12
niezły pomysł martadela inaczej podana może być pyszna
Ela15 28.07.2012 08:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak