Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos tatarski z jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 3 łyżki
grzybki marynowane drobno pokrojone 3 łyżki
szczypiorek usiekany 3 łyżki
śmietana 30% 3 łyżki
majonez 1 mały
sól i pieprz
jajko ugotowane na twardo 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: sos tatarski z jajkiem

jajka obrać i zetrzeć na tarce do jarzyn w naczyniu wymieszać ogórki konserwowe drobno pokrojone,grzybki,szczypiorek,śmietanę i majonez dodać jajka sól i pieprz do smaku całość wymieszać i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 25.07.2013 11:53
bardzo lubię jajka z takim sosem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak