Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Martadela w pikantnej panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Martadela 350
bułka tarta pikantna do smau
jajko 2

Przepis i sposób przygotowania na: Martadela w pikantnej panierce

Kroimy martadele w plasterki o grubości około 1cm następnie wkładamy do jajka i obtaczamy w pikantnej bułce tartej i wrzucamy na patelnie z rozgrzanym olejem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 19.07.2012 19:44
Pomysłowa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak