Mintaj pod kołderką

Mintaj pod kołderką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ilety z mintaja

    4
  • olej do smażenia

  • mąka

    do panierki
  • bułka tarta

    do panierki
  • marchew

    1
  • pieczarek

    200 g
  • pora

    0,5
  • masła

    1/5 kostki
  • sól, pieprz, czosnek w proszku

    do smaku
  • jajko

    1 do panierki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mintaja przyprawić solą, sokiem z cytryny, odstawić na 30 minut, panierować w mące ,jajku, bułce tartej. smażyć na oleju WARZYWA: marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach, por pokroić , poddusić na maśle, dodać pokrojone pieczarki, przyprawiać solą, pieprzem, czosnkiem, smażyć do miękkości. Na talerzu ułożyć rybę, przykryć \"kołderką\" warzyw. Smacznego !!!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnik

17.05.2011 09:17
cudo

Koper

29.03.2011 19:05
apetyczne :)

oliwkowa

18.03.2011 23:38
Uwielbiam to

Adamorek

25.01.2011 13:04
pycha

SmacznaPyza

15.09.2010 09:25
bardzo pysznie!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat