Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta kanapkowa z twarożkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 12% 4 łyżki
szczypiorek usiekany
twaróg 1/2 (półtłusty)
szprotki 1 (w oleju)
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta kanapkowa z twarożkiem

Twaróg zemleć z odsączonym szprotem przez maszynkę, dodać śmietanę , pokrojona w kostkę rzodkiewkę , szczypiorek, paprykę słodką , pieprz ziołowy , dokładnie wymieszać, podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 12.07.2013 05:40
lubię takie śniadanka
ewelina/bunia 12.08.2012 09:31
super
AURELKA 10.08.2012 10:49
pięknie udekorowana
Wiesława1 04.07.2012 09:42
super
Kuchareczka2 03.07.2012 18:08
oczywiście że może być inna a może być i bez ryby
Edyta14
Edyta14 03.07.2012 09:20
czy zamiast szprota mogła by być inna ryba - bo niecierpię
Magda60 01.07.2012 22:43
super
anulka69 28.06.2012 16:40
super
romanrafal
romanrafal 21.06.2012 15:55
pyszne
reniatka 18.06.2012 13:34
pyszne
jozefinach 13.06.2012 11:04
Uwielbiam.
Rafał10 12.06.2012 12:52
ale bym zjadła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak