Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandacz od Hamrocyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sandacz 1 kg
sól
pieprz
mąka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz od Hamrocyka

Sandacz to pyszna ryba dlatego jak dla mnie im mniej kombinowania tym lepiej , to najprostszy a dla mnie najsmaczniejszy sposób podania.
Rybkę dokładnie umyć i pokroić na niewielkie kawałki posolić popieprzyć , obtoczyć w mące i upiec na oleju .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 15.11.2012 16:22
zdrowa rybka
krokodyl 14.06.2012 15:55
robimy podobnie
Rafał10 12.06.2012 13:00
pycha
Pietruszka 11.06.2012 17:17
Szybkie i smaczne. Fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak