Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bulion drobiowy-chiński

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
grzyby mun 4 szt.
cherry 1 łyżka
sól
cukier
mąka ziemniaczana 1 łyżeczka
makaron sojowy 10 dkg.
bulion warzywny 1/2 l.

Przepis i sposób przygotowania na: bulion drobiowy-chiński

namoczone grzyby i umyte mięso pokroić w paski ,makaron ugotować ,w oddzielnym naczyniu zagotować bulion dodać grzyby i mięso gotować ok.5min. dodać cherry,mąkę ziemniaczaną,doprawić do smaku solą i cukrem wymieszać i ponownie zagotować dodać makaron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 16.10.2012 08:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak