Jajeczniczka

Jajeczniczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3
  • pomidor

    1
  • posiekanego szczypiorku

    garść
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • masło

    do smażenia
  • kiełbasa śląska

    1 drobiowa
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rozpuszczamy na patelni masełko, następnie wrzucamy pokrojoną w kostkę kiełbasę, póżniej dodajemy szczypiorek i na koniec wbijamy jajka doprawiamy solą i pieprzem, smażymy aż jajka się zetną. Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat