Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA KOPERKOWA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koperek 1 pęczek
cebulka zielona 1 pęczek
pietruszka 1 peczek
marchew 2 szt
ryż 2 torebki
sól
pieprz
śmietana 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA KOPERKOWA

Do garnka wlewamy wodę, wsypujemy ryż i łyżkę soli i gotujemy. Marchew ścieramy i tez dodajemy. Wszystko razem gotujemy. Cebulkę, koperek, pietruszkę siekamy drobno. Gdy ryż już jest miękki wszystko wsypujemy dodajemy śmietanę. I przyprawiamy jak kto lubi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 11.06.2012 19:08
Aha , to zupa nie ma smaku koperkowej ...Gdybyś dodała więcej byłaby smaczniejsza.
Agnieszka91 11.06.2012 14:27
ponieważ ja gotuje dla 10 osobowej rodziny i gdy dodam do takiego gara no to mało co widać
halina17 11.06.2012 13:55
Nic nie widać zieleniny a po 1 pęczku jest w przepisie .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak