Jajka faszerowane z tuńczykiem

Jajka faszerowane z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    8 sztuk
  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
  • kukurydza w puszce

    do smaku
  • sól, pieprz

    do smaku
  • majonez

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

żółtka z ugotowanych jaj połączyć z odcedzonym tuńczykiem, drobno posiekaną cebulką i kukurydzą. Dodajemy majonez (tyle ile trzeba do połączenia składników, nie wolno przesadzić ;) ) sól, pieprz
Połówki białek nadziewamy w miejscu po żółtku \"z górką\". Dekorujemy majonezem i pietruszką

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat