Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z pieczarką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 sztuk
pieczarki 200 gram
majonez do smaku
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z pieczarką

żółtka z ugotowanych jaj połączyć ze startymi i lekko podduszonymi pieczarkami (kto lubi to z drobno posiekaną cebulką dodaną w trakcie duszenia) i natką pietruszki. Dodajemy majonez (tyle ile trzeba do połączenia składników, nie wolno przesadzić ;) ) sól, pieprz
Połówki białek nadziewamy w miejscu po żółtku \"z górką\". Dekorujemy majonezem i pietruszką

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak