Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowe cukierki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1 na osobę
fasolka szparagowa pół kg
ziemniaki 3 szt
papryka czerwona 1
boczek wędzony
cebula 1
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowe cukierki

Przygotować pieczarkę , czyli odcinamy nóżki a pozostałe składniki pokroić w kostkę , każdy składnik umieścić w osobnej miseczce , pieczarki umieścić na kwadratach folii aluminiowej i nakładać do nich po kolei wszystkie składniki tylko nie za dużo bo folia może pęknąć przy zwijaniu, pieczarki z farszem dokładnie opatulić w folię aluminiową , położyć na kratce średnio rozgrzanym grillu i piec 1 godzinę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 14.08.2012 15:27
fajne
SYLKA 04.08.2012 20:27
pycha
bgs1984 16.06.2012 17:39
mniam
marzenciak1985 16.06.2012 17:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak