Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki po tulońsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
pomidory 150 gram
szynka 150 gram
czosnek 1 ząbek
masło 50 gram
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki po tulońsku

Pieczarki umyć i pokrić w ćwiartki.Cebulę i czosnek drobno posiekać,podsmazyć na masle.Dodac pieczarki,wymieszać i dusić pod przykryciem około 10 min.Szynkę pokroić w kostkę,dodac do grzybów i smażyć bez przykrycia.Przyprawić do smaku.Na koniec dodać ćwiartki pomidorów i trzymać jeszcze kilka minut na ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 05.02.2014 20:33
muszę takie zrobić :)
Michał2 22.11.2013 22:43
dobre pieczareczki serwujesz
pajbek 21.11.2013 05:28
Muszę wypróbować :-)
Anna169Hosz 12.09.2013 10:17
Ciekawy przepis.
Seba 06.08.2013 09:49
Świetny przepis
ONY_za_kare 30.04.2013 10:09
muszą być pycha!
Kasia36 21.04.2013 16:21
Łatwy i pyszny przepis :))
Iwusia 15.03.2013 22:45
fajny pomysł
Beata23 11.01.2013 08:46
ciekawe danie
ElizaT 13.08.2012 00:25
extra danie
Bożena13 18.07.2012 13:50
jestem bardzo ciekawa smaku;)) super przepis;)
mirosława4 10.07.2012 21:43
smaczna kolacyjka :)
RenataZ-et 06.07.2012 15:28
super pomysł na kolację

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak