Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki na sałacie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczniaki 200 gram
mieszanka świeżych sałat 200 gram
czosnek 2 ząbek
oliwa do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki na sałacie

Sałatę umyć, pokroić na kawałki i ułożyć na talerzu. Oliwę rozgrzać na patelni, dodać boczniaki wcześniej oczyszczone, dobrze podsmażyć z dwóch stron. Pod koniec dodać drobno pokrojony czosnek, trochę podsmażyć. Ściągnąć z ognia, posolić. Gorące grzyby ułożyć na sałacie i można podawać.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak