Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorki faszerowane serem feta

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidorki cherry 1 opakowanie
oliwki do dekoracji
wykałaczki
feta 1 marynowany

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorki faszerowane serem feta

Pomidorki umyć, osuszyć i ściąć czubek tak, by mogły stać na talerzyku. Małą łyżeczką wydrążyć miąższ i go wyrzucić, a zostawić "czapeczki".

Pomidorki kolejno faszerować serem, nabijać je na wykałaczki, nabijać na nie "czapeczki", a na końcu oliwki. Układać obok siebie na talerzyku. Do czasu podania pomidorki przechowywać w lodówce pod przykryciem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

msmariusz 04.05.2015 13:05
wspaniałe pomidorki
Cukiereczek13 11.07.2012 16:01
pysznie wygladaja :)
domaskowa 11.06.2012 14:00
Dziękuję, są :)
Kamila/kami007 11.06.2012 10:28
muszą być pyszne
staropolanka5 10.06.2012 23:38
pięknie wyglądają
Katarzyna87 10.06.2012 22:50
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak