Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zimny deser

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka 2 kolory
płatki kukurydziane
bita śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: zimny deser

wszystkie składniki powinny być prosto z lodówki. galaretkę i brzoskwinię pokroić w kostkę,w wysokiej szklance układać warstwami. 1 kolor galaretki, brzoskwinie, płatki kukurydziane (na całą średnicę szklanki - by budyń nie ściekał niżej), drugi kolor galaretki, bita śmietana. pyszny deser na upalne dni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaeM 13.06.2012 10:29
ślicznie wygląda
A_gucha 11.06.2012 09:54
zamiast płatków kukurydzianych polecam skruszone biszkopty - ja nie miałam akurat w domu ;)
Rafał10 10.06.2012 20:14
ciekawe i ładnie podane :)
EWI 10.06.2012 19:56
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak