Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pekińskiej z kiełkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 10 liści
majonez 2 łyżki
kiełki rzodkiewki 1 garść
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat 1 (w proszku)
kiełki lucerny 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pekińskiej z kiełkami

Liście kapusty opłukać, osuszyć i posiekać w paseczki, włożyć do miski, dodać sos w proszku i majonez. Do miski dodać opłukane i osuszone kiełki i wszystko razem zamieszać.

Podawać od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 28.07.2012 20:07
uwielbiam sałatka z pekińskiej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak