Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 sztuka
ogórek kiszony 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 1 łyżeczka
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka
cebula czerwona 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Cebulę i ogórka włożyć do naczynia blendera i zmiksować. Makrelę obrać ze skóry i wyjąć ości, włożyć mięso do zmiksowanych warzyw, dodać majonez, musztardę i przyprawy do smaku. Zmiksować na gładką masę i podawać do chleba lub jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agiatis 05.07.2012 21:40
Lubię pasty rybne;) Twoja do mnie także przemawia;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak