Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
majonez 5 łyżek
natka pietruszki do smaku
ketchup do smaku
przyprawy do smaku
pestki słonecznika 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane

Kroki postępowania

1
Jajka Ugotuj. Przekrój każde na 2 części. Wyjmij i rozdrobnij ugotowane żółtka dodając pestki słonecznika, majonez i natkę zielonej pietruszki.
Krok 1 - jajka nadziewane foto
2
Przypraw do smaku. Wymieszaj i napełnij jajka.
Krok 2 - jajka nadziewane foto
3
Nałóż na nie po trochę majonezu i ketchup. Możesz posypać piertuszką.
Krok 3 - jajka nadziewane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ALAGOR 04.03.2013 21:50
smacznie wyglądają i nietypowo ponadziewane ;)
mela25 01.07.2012 09:35
dobre
edi 19.06.2012 22:41
jakie ładne:)
Mysiunia 14.06.2012 17:22
apetyczne :)
smile 11.06.2012 17:57
smakowite =)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak