pasta rybna

pasta rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2 szt.
  • ogórek kiszony

    4 szt.
  • majonez

    1 łyżeczka
  • sól, pieprz

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
  • żółty ser starty

    200 gramów
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać za pomocą blendera.

Podawać z bułką, grzankami lub krakersami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat