Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KIEŁBASA Z FASOLĄ

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa 50 dag
fasola 50 dag
włoszczyzna
ząbek czosnku 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: KIEŁBASA Z FASOLĄ

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec w piekarniku. Fasolę białą uprzednio namoczyć, osączyć i zalać w rondlu wrzątkiem i zagotować dodać włoszczyznę szczyptę czosnku i gotować. Aż fasola będzie miękka. odcedzić, wybrać jarzyny, i do fasoli dodać kiełbasę, podgrzać 10 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 10.06.2012 18:44
superowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak