Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
jogurt naturalny 1 łyżka
majonez 2 łyżki
Szczypiorek cienki 1 pęczek
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy w wodzie przez około 7 minut, po czym odkładamy je do wystudzenia.
Do miski wkładamy majonez, jogurt naturalny, posiekany drobno szczypiorek i pieprz.
Jajka obieramy i również wkładamy do miski.
Składniki miksujemy mikserem do czasu, aż nie będzie widać większych części jajek.

Podajemy z chlebem.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak