Składniki:
cebula | 4 szt. |
fasolka szparagowa | 1/2 kg. |
oliwa | 4 łyżki |
bulion | 1/2 szkl. |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
sól i pieprz | |
cukier | |
chrzan | kawałek 5 cm. |
matiasy | 4 szt. |
jabłko | |
rzodkiewka | 1 pęczek |
sałata | kilka liści |
koperek | 1 pęczek |
cebula | 4 szt. |
fasolka szparagowa | 1/2 kg. |
oliwa | 4 łyżki |
bulion | 1/2 szkl. |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
sól i pieprz | |
cukier | |
chrzan | kawałek 5 cm. |
matiasy | 4 szt. |
jabłko | |
rzodkiewka | 1 pęczek |
sałata | kilka liści |
koperek | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: