Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

LODY KARMELOWE

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dulce de leche- masa krówkowa 200 gram
kremówka 370 gram
mleko 250 gram

Przepis i sposób przygotowania na: LODY KARMELOWE

Delikatnie podgrzać mleko z masą krówkową, aż do jej rozpuszczenia. Ostudzić i połączyć z kremówką. Zamrozić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 15.02.2013 22:15
extra
gusia1000 19.08.2012 00:21
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak