Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno- rzodkiewkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
Pieprz cytrynowy mielony Prymat 1 szczypta
śmietana 12% 1 szklanka
rzodkiewka 6 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno- rzodkiewkowa

Jaja gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Obieramy. Kroimy w kosteczkę lub plasterki. Rzodkiewkę myjemy i kroimy w plasterki. Dorzucamy do jaj. Zalewamy śmietaną i dodajemy szczyptę pieprzu cytrynowego.Mieszamy.Podajemy na chłodno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak