Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona ryba

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 2 filety
pomidorki cherry
kolendra
wino białe 1 szkl
ryż dziki 0,5 szkl
ogórek
sok z cytryny
oliwa
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona ryba

Na foli rozsmaruj oliwę. Połóż filety skrop sokiem z cytryny, oprószcz solą i pieprzem. Dołóż pokrojone w paski pomidorki cherry i kolendrę. Złóż na pół i dokładnie zawiń bok i jeden koniec. Wlej wino i zawiń do końca. Piecz w piekarniku 180* C przez 20min. Ogórek pokrój w cienkie słupki. Rybę serwuj z ugotowanym dzikim ryżem i ogórkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 09.06.2012 14:41
zgadzam się, wygląda bardzo apetycznie;)
anja3107 09.06.2012 14:23
ślicznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak