Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane masą z tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
przecier pomidorowy 2 łyżeczki
majonez 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
szczypiorek do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane masą z tuńczyka

Jajka gotujemy na twardo, obieramy , kroimy na połówki, żółtko wybieramy, wrzucamy do miseczki. Żółtko rozdrabniamy widelcem, dodajemy odsączonego tuńczyka, sól, pieprz, przecier pomidorowy, majonez, mieszamy. Układamy farsz na połówki jajek, posypujemy szczypiorkiem i gotowe:D

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agiatis 05.07.2012 21:47
o jaa cudeńka;)
cooleczka 03.04.2012 18:23
wyglądają kusząco :)
Ela15 10.01.2012 11:16
ciekawy pomysł
sylwia / sytofala 13.08.2011 14:52
ten tuńczyk mnie zaintrygował
Koper 14.02.2011 20:11
lubię takie połączenie smaków
Mati13 06.02.2011 15:11
fajne;)
misia53 13.10.2010 01:21
Robiłam podobne , bardzo smaczne....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak