masło czosnkowe

masło czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1/4 kostki
  • czosnek

    1 ząbek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ząbek czosnku rozetrzeć z masłem. Można wycisnąć czosnek za pomocą wyciskarki. Dodać soli do smaku i gotowe.
Idealnie smakuje rozsmarowane na pieczywie delikatnie przypieczonym w piekarniku.
Po posmarowaniu można delikatnie zapiec z nałożonym serem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Madziela

03.03.2015 22:58
fajny pomysl z tym serem

Anna130

09.06.2011 23:37
lubie czzosnek!!

katoda

21.03.2011 20:36
mniam

aga130982

03.03.2011 10:23
mniam

accee

28.02.2011 22:06
Polecam

kielcok1

31.12.2010 18:00
czosnek zdrowy jest

Barbara55

28.12.2010 14:00
a jak się cebulę rozetrze z masłem to mamy masło cebulowe itd itd itd

anya_86

21.11.2010 21:48
mniam

anna186

17.10.2010 10:46
uwielbiam takie

Katarzyna/kate1980

28.04.2010 16:20
uwielbiam czosnek pod każda postacią nie myślałam tylko, że wykonanie tego ciasta może być tak dzieciennie proste

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat