Ziemniaki z boczkiem i fasolką

Ziemniaki z boczkiem i fasolką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    6
  • boczek

    200 6
  • szlotki

    2
  • fasolka szaragowa

    300 g
  • sól, pieprz

    do smaku
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy z mundurkach, fasolkę szparagową gotujemy, boczek kroimy w kostkę, cebulkę w piórka, smażymy na oleju. Ugotowane ziemniaki kroimy w dużą kostkę mieszamy z fasolką , boczkiem i cebulką, przyprawiamy solą, pieprzem i gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnik

11.01.2012 21:33
rewelacja

Sarenka

14.08.2011 22:26
Polskie, swojskie jedzonko :)

Justyna223

03.11.2010 10:03
dla mnie też

ZEWA

07.09.2010 21:17
fasolka, boczek to coś dla mnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat