Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki z boczkiem i fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 6
boczek 200 6
szlotki 2
fasolka szaragowa 300 g
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki z boczkiem i fasolką

Ziemniaki gotujemy z mundurkach, fasolkę szparagową gotujemy, boczek kroimy w kostkę, cebulkę w piórka, smażymy na oleju. Ugotowane ziemniaki kroimy w dużą kostkę mieszamy z fasolką , boczkiem i cebulką, przyprawiamy solą, pieprzem i gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 11.01.2012 21:33
rewelacja
Sarenka 14.08.2011 22:26
Polskie, swojskie jedzonko :)
Justyna223 03.11.2010 10:03
dla mnie też
ZEWA 07.09.2010 21:17
fasolka, boczek to coś dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak