Składniki:
mąka | 40 dag |
sól | szczypta |
masło | 25 dag |
cukier puder | 10 dag |
żółtko jajek | 3 szt |
masło | 1 kostka |
cukier | 1,5 szkl |
cukier wanilinowy | 2 opakowania |
migdały | 20 dag |
amaretto | 2 kieliszki |
daktyle | 40 dag |
mąka | 40 dag |
sól | szczypta |
masło | 25 dag |
cukier puder | 10 dag |
żółtko jajek | 3 szt |
masło | 1 kostka |
cukier | 1,5 szkl |
cukier wanilinowy | 2 opakowania |
migdały | 20 dag |
amaretto | 2 kieliszki |
daktyle | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: