Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz paprykowy z kurczaka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 50 dag
papryka czerwona 2 szt
pieczarki 20 dag
przecier pomidorowy 2 łyzki
śmietana 2 łyzki
pieprz
papryka mielona
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz paprykowy z kurczaka

Fileta umyć, pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i pokrojoną w kostkę paprykę. Wlać szklankę wody. Dusić do miękkości, dodać przecier pomidorowy i śmietanę, doprawić do smaku, zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 25.06.2012 18:33
pyszny
Ada-Gaba 09.06.2012 06:40
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak