Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w panierce od Hamrocyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mintaj 1 kg
jajko 3 szt.
mąka 2 łyżki
bułka tarta pikantna
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w panierce od Hamrocyka

Kroki postępowania

1
jajka rozbijamy , dodajemy mąkę , sól czosnkową , cytrynową , pieprz . Filety kroimy na mniejsze kawałki i maczamy
Krok 1 - Mintaj w panierce od Hamrocyka foto
2
Następnie obtaczamy w bułce tartej
Krok 2 - Mintaj w panierce od Hamrocyka foto
3
Smażymy na oleju na rumiany kolor
Krok 3 - Mintaj w panierce od Hamrocyka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokodyl 26.07.2012 11:00
lubię to
suzana 08.06.2012 11:28
świetny przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak