Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w panierce sezamowo-makowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 1 szt
mak 1 łyzka
sezam 2 łyżki
sól
pieprz
sałata

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w panierce sezamowo-makowej

Filet z łososia kroimy w pałeczki ,prostokąty . Solimy do smaku . doprawiamy pieprzem . Na talerzyk wsypujemy sezam i mak .mieszamy składniki . Pałeczki łososia obtaczamy w panierce przyciskając. Taką rybkę smażymy na patelni teflonowej.Podajemy ozdobione natka pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 20.08.2012 19:32
wygląda znakomicie
Betka 08.06.2012 22:12
pyszności;)
ewka1978 08.06.2012 07:14
piękny i na pewno smaczny
iwa643 08.06.2012 06:07
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak