Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka w sosie miętowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 0,5 kg
mięta posiekana 1 łyżka
sól
olej roślinny
Papryka słodka mielona Prymat
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka w sosie miętowym

Wykonanie;
Olej wlać do miseczki wrzucić przyprawy razem z miętą, włożyć żeberka dokładnie natrzeć przyprawami i odstawić do następnego dnia. Na drugi dzień wstawić do garnka i smażyć na brązowy sos, zaklepać mąką.Żeberka podawać z knedlami i słodką kapustą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 23.06.2012 21:34
fajne zestawienie
Kekerboom 14.06.2012 13:18
apetyczne
Grazyna0211 10.06.2012 17:34
pomysłowe danie
Ada-Gaba 10.06.2012 08:41
pyszne
ronald88 08.06.2012 09:13
super
msmariusz 07.06.2012 22:31
z miętą fajne połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak