Składniki:
filet z dowolnej ryby | 2-3 płaty |
szpinak świeży lub mrożony | 1-2 opak. |
śmietana 30% | 4-6 łyżek |
mąka | 1-2 łyżki |
czosnek | |
pieprz | |
sól | |
koperek | |
szczypiorek usiekany | |
ziemniaki ugotowane | |
cytrynka | do skropienia ryby |
masło |
filet z dowolnej ryby | 2-3 płaty |
szpinak świeży lub mrożony | 1-2 opak. |
śmietana 30% | 4-6 łyżek |
mąka | 1-2 łyżki |
czosnek | |
pieprz | |
sól | |
koperek | |
szczypiorek usiekany | |
ziemniaki ugotowane | |
cytrynka | do skropienia ryby |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: