ryba w sezamie

ryba w sezamie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    4 sztuki
  • cytryna

  • sól

  • pieprz

  • bułka tarta

  • jajko

  • sezam

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety oszyszczamy i myjemy. Nacieramy sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Obtaczamy w jajku i bułce tartej, podsmażamy, zdejmujemy z patelni, obtaczamy w jajku i sezamie i znów smażymy należy uważać, bo sezam szybko się przypala

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

plocia

25.06.2011 22:41
ciekawa jestem jak smakuje ta ryba z relacją sezama

buksiak12

27.08.2010 12:14
super sprawa

Dorota71

27.08.2010 11:19
ciekawe jak smakuje

Emilia22

27.08.2010 10:44
fajny przepis

agata1722

29.07.2010 14:54
ymm na pewno pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat