Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolą i czerwoną cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula czerwona 6 szt
pieczarki marynowane słoiczek
natka pietruszki
majonez 1/2 szkl
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 8

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolą i czerwoną cebulą

Fasolkę odsączamy na sicie z nadmiaru wody. Jajka gotujemy na twardo. Zimne jajka kroimy w grubą kostkę. Obraną cebulkę kroimy w piórka delikatnie solimy i odstawiamy, aby zmiękła. Pieczarki kroimy na ćwiartki i odsączamy na sicie. Opłukaną natkę pietruszki drobno siekamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 10.11.2012 12:35
lubię takie
zuzanna_z 19.07.2012 11:51
smaczna sałatka
RenataZ-et 06.07.2012 15:30
świetna sałatka
MAR3STA 04.07.2012 18:59
świetna sałatka
mirosława4 04.07.2012 18:53
fajna
IKrakowianka 25.06.2012 22:25
super sałatka
Wafelek2601 09.06.2012 12:15
Smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak