Składniki:
pieczarki | 50 dag |
woda | 1.7 litra |
śmietanka | 20 ml |
cebula | 1 |
kostka rosołowa | 1 szczypta |
sól | szczypta |
pieprz | |
natka pietruszki | |
papryka czerwona | 1 |
makaron świderki | 20 dag |
oliwa |
pieczarki | 50 dag |
woda | 1.7 litra |
śmietanka | 20 ml |
cebula | 1 |
kostka rosołowa | 1 szczypta |
sól | szczypta |
pieprz | |
natka pietruszki | |
papryka czerwona | 1 |
makaron świderki | 20 dag |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: