Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z szpinakiem podany z fetą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 torebka
kukurydza 4 łyżki
szpinak 1/4 opakowania
masło 1 łyżka
sól
czosnek 1 ząbek
ser feta

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z szpinakiem podany z fetą

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Odcedzamy . Na patelni na masełku podsmażamy wyciśnięty czosnek . dodajemy szpinak i smażymy . Doprawiamy solą do smaku . Dodajemy ryż i kukurydzę . Mieszamy . Chwilę dusimy . Doprawiamy jeszcze sola i pieprzem do smaku . Podajemy z pokruszonym serem feta

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 21.08.2012 07:25
mniam
Betka 08.06.2012 22:14
lubię szpinak;)
suzana 07.06.2012 11:42
ciekawe danie
iwa643 07.06.2012 09:07
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak