Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane z pietruszką

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuka
natka pietruszki 2 łyżka
Dowolna szynka 4 plastry
cebula 1 sztuka
majonez 2 łyżka
chrzan 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane z pietruszką

WYKONANIE:

Jajka dzielimy na połówki i wyciągamy żółtka które rozdrabniamy w miseczce. Do żółtek dodajemy pokrojoną w malutką kostkę szynkę, cebulę, pietruszkę, chrzan i majonez - doprawiamy do smaku.

Białka wypełniamy masą i ozdabiamy pietruszką, ogórkiem i kolorowym pieprzem.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 28.02.2017 08:39
pyszne śniadanie
Grazyna0211 05.02.2017 16:51
smaczna wersja
Ada-Gaba 28.08.2014 21:52
szybko i smacznie
Anna169Hosz 17.09.2012 08:06
Smaczne.
dwa pokoje z kuchnią 07.06.2012 14:47
piękne foto, a przepis też super!
patusia 06.06.2012 22:55
Szybko i smacznie. Lubię takie jajka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak