Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos włoski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet winny 4 łyżki
oliwa 4 łyżki
czosnek 1 ząbek
szalotka 1 szt.
sól i pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: sos włoski

czosnek obrać przecisnąć przez praskę,do naczynia wlać ocet i oliwę dodać czosnek i posiekaną szalotkę całość zmiksować doprawić do smaku szczyptą soli,pieprzu i cukru ponownie zmiksować i podawać do sałatek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 07.06.2012 10:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak