Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogut grecki 400 ml
galaretka truskawkowa 1 sztuka
malinowa 1 sztuka
cytrynowa 1 sztuka
agrest

Przepis i sposób przygotowania na: Deser

Kroki postępowania

1
1 czerwoną galaretkę rozrabiamy w 1/3 wrzącej wody mieszamy z jogurtem - juz ostudzoną. Wykładamy do pucharków, na nia kroimy ostygnieta galaetkę zółta
Krok 1 - Deser foto
2
Każda galaretkę z 3 na góre rozrabiamy w 1 szkalce wrzącej wody, zastygnięte kroimy Na żółta wykładamy zieloną
Krok 2 - Deser foto
3
na samą góre czerwoną , także pokrojoną, ta robimy z każdym kufelkiem. Pzrepis na 3-4 porcje
Krok 3 - Deser foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 19.03.2013 13:14
jak ja dawno nie jadłam deseru z galaretką
Dorian 21.07.2012 18:31
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak