Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA ORZECHOWA
POSIEKAĆ ORZECHY I WRZUCIĆ DO BULIONU.
GOTOWAĆ KILKA MINUT.
ŚMIETANĘ WYMIESZAĆ Z ŻÓŁTKAMI I CUKREM ,ZUPĘ MIESZAĆ I WLEWAĆ SMETANĘ .
DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM .ZAGOTOWAĆ I PODAWAĆ Z GRZANKAMI.
.
bulion warzywny | 1 L |
orzechy włoskie | 20 dag |
śmietana | 1/2 szkl |
żółtko jajek | 2 szt |
cukier | 1 łyżki |
grzanki | |
sól, pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: