Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jarzynowa zupa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar drobiowo-wołowy 2,5 l
kalafior kilka różyczek
kapusta młoda 30 dag
ziemniaki młode 5 szt
marchew 2 szt
pomidor 1 szt
lubczyk świeży
koper świeży
pietruszka zielona
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
opcjonalnie Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynowa zupa

Na gotujący się wywar wrzucamy pokrojone ziemniaki,kalafior,marchew startą i kapustę.Dodajemy przyprawy i posiekaną zieleninę.Pod koniec gotowania( mniej więcej po 15 minutach) dodajemy pokrojonego pomidora.Według uznania dodajemy łyżkę śmietany lub jogurtu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JOANNA16 21.07.2013 10:43
pycha zupka
Betka 30.06.2012 00:37
mniam mniam;)
Pietruszka 07.06.2012 21:25
Super
Ankha 06.06.2012 17:25
Muszę zrobić taką zupkę
Justyna Jussstiii 06.06.2012 16:02
super
katarzynka455 06.06.2012 11:23
ładnie wygląda i pewnie dobrze smakuje
Anio?eczek 06.06.2012 08:09
super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak